Metro Exodus a fost finalizat, iar lansarea sa a fost reprogramată

Autor: Cosmin Aionita | 17.12.2018
Metro Exodus a fost finalizat, iar lansarea sa a fost reprogramată

Publisher-ul Deep Silver (ce aparţine acum de THQ Nordic) şi studioul 4A Games aduc veşti bune înainte de sărbători: după un ciclu de producţie de nu mai puţin de cinci ani, Metro Exodus a fost finalizat (a atins stadiul Gold), fiind trimis către fabrici pentru a fi multiplicat. Mai mult, se pare că lucrurile merg suficient de bine pentru ca lansarea jocului celor de la 4A Games să fie reprogramată, aceasta urmând să aibă loc cu o săptămână mai devreme decât era planificat iniţial: Metro Exodus îşi va face apariţia pe 15 februarie 2019.

Cu această ocazie, au fost prezentate secvenţa introductivă a jocului, creată de studioul Elastic din Santa Monica, responsabil şi pentru introducerile unor seriale deosebit de populare precum Game of Thrones sau Westworld, dar şi o serie nouă de imagini din Metro Exodus, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

În Metro Exodus, jucătorii vor avea din nou ocazia să intre în pielea lui Artyom, care, împreună cu un grup de Spartan Rangers, va încerca să părăsească Moscova şi să se îndrepte către estul Rusiei, în căutarea unei noi vieţi.

Mediul de joc va fi mult mai deschis, cu niveluri vaste, non-liniare, în care, pe lângă ameninţările faunei mutante, protagoniştii vor avea de înfruntat condiţiile meteo potrivnice, precum şi ciclul noapte-zi dinamic. Acţiunea din Metro Exodus va avea loc pe durata unui întreg an calendaristic, producătorii promiţând şi implementarea celor patru anotimpuri.

Metro Exous va folosi tehnologiile NVIDIA RTX (ray tracing în timp real), Hairworks şi Advanced PhysX pentru implementarea unor efecte grafice precum ambient occlusion sau iluminare globală.

Metro Exodus va fi lansat pe 15 februarie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Metro Exodus

Metro ExodusMetro Exodus

Metro ExodusMetro Exodus

Metro Exodus

Urmărește Go4Games.ro pe Google News