Metro Exodus – între promisiuni şi realitate: a fost downgradat grafic jocul celor de la 4A Games?

Autor: Cosmin Aionita | 18.02.2019
Metro Exodus - între promisiuni şi realitate: a fost downgradat grafic jocul celor de la 4A Games?

Colegii de la Darkside of Gaming şi-au pus întrebarea dacă Metro Exodus, recent lansatul first person shooter al studioului 4A Games, a fost downgradat din punct de vedere grafic din momentul dezvăluirii sale de la E3 2017 şi până acum.

În acest scop, au găsit şi publicat o serie de clipuri comparative, care pun faţă în faţă versiunea dezvăluită în cadrul conferinţei de presă susţinute de Microsoft la E3 2017, care s-a presupus că rula pe atunci noua consola Xbox One X, şi ediţia finală a jocului Metro Exodus, rulată pe acelaşi model de consolă.

Chiar dacă apar câteva diferenţe evidente (unele cauzate de iluminarea diferită sau de natura demonstrativă a clipului rulat la E3-ul din 2017), putem spune că, în mare parte, viziunea iniţială a celor de la 4A Games a fost respectată, produsul final fiind destul de asemănător cu ce s-a prezentat pe scena celor de la Microsoft. Ca dovadă în acest sens stă şi rezoluţia promisă la acea vreme, „true 4K”, ce se regăseşte şi în varianta finală, ediţia pentru Xbox One X a jocului rulând în rezoluţie nativă 4K (3840×2160).

Metro Exodus este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Epic Games Store).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News