Metro Exodus va avea o ediţie de colecţie din care va lipsi jocul propriu-zis

Autor: Cosmin Aionita | 13.11.2018
Metro Exodus va avea o ediţie de colecţie din care va lipsi jocul propriu-zis

Tot cu ocazia evenimentului X018 din Mexic, un segment al prezentării Microsoft a fost dedicat viitorului Metro Exodus, cei de la Deep Silver dezvăluind astfel pachetul Metro Exodus The Spartan Collector’s Edition, pe care îl puteţi admira şi în secvenţele de mai jos.

Din păcate, dăunătoarea tendinţă de a nu include jocurile propriu-zise în ediţiile acestora de colecţie continuă şi în acest caz, The Spartan Collector’s Edition oferind următoarele:

Statuetă reprezentându-l pe Artyom (eroul principal al seriei) în lupta sa împotriva unuia dintre monştrii mutanţi din joc. Statuetele vor fi înalte de aproximativ 27cm, fiind pictate de mână şi numerotate individual.

Dog Tag al Spartan Order: replică a Dog Tag-ului purtat de Artyom ce îi confirmă apartenenţa la gruparea spartanilor.

Colecţie de vederi “Artyom’s Memories”: Una dintre cele mai de preţ proprietăţi ale lui Artyom este colecţia sa de vederi de pe tot mapamondul, din vremurile când lumea nu căzuse încă victimă războiului nuclear. Fiecare vedere poartă şi un mesaj de la prietenii lui Artyom.

Două patch-uri textile autentice ale Spartan Order.

Ambalaj special, în formă de butoi în care se depozitează deşeuri toxice.

Metro Exodus The Spartan Collector’s Edition poate fi comandat exclusiv de pe site-ul metrothegame.com, la un preţ echivalent cu 129,99£ / 149,99$ / 149,99€.

Pentru cei care îşi doresc totuşi ca şi jocul să fie inclus într-o ediţie de colecţie, este oferită şi alternativa unui bundle format din The Spartan Collector’s Edition şi Metro Exodus The Aurora Limited Edition, care oferă un exemplar al jocului într-un ambalaj metalic exclusiv de tip Steelbook, o carte cu artwork-uri “World of Metro” şi Expansion Pass-ul pentru Metro Exodus. Acest bundle poate fi comandat în schimbul preţului extrem de piperat de 214,99£ / 234,99$ / 244,99€.

Metro Exodus va fi lansat pe 22 februarie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Metro Exodus The Spartan Collector’s Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News