Mothergunship – perioadă de apariţie şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 06.04.2018
Mothergunship - perioadă de apariţie şi imagini noi

Cu ocazia participării la convenţia PAX East 2018, studioul Terrible Posture Games, în colaborare cu publisher-ul Grip Digital, a pregătit noi imagini din Mothergunship, viitorul lor first person shooter pentru PC şi console. Mai mult, a fost confirmat faptul că Mothergunship urmează să fie lansat în vara acestui an.

Mothergunship

MothergunshipMothergunship

MothergunshipMothergunship

MothergunshipMothergunship

Producătorii jocului pun accentul pe acţiunea pură, jucatorii, din postura de utimi apărători ai Pământului, fiind însărcinaţi cu eliminarea hoardelor de extratereştri robotizaţi ce ameninţă siguranţa planetei. În imaginile de mai sus puteţi admira câteva dintre locaţiile noi în care se va desfăşura acţiunea din Mothergunship.

Mothergunship a fost conceput şi drept succesor spiritual pentru precedentul joc al celor de la Terrible Posture Games (Tower of Guns), grupurile de inamici şi nivelurile urmând să fie generate aleatoriu, producătorii oferind promisiunea „celor mai mari boşi din istoria genului first person shooter”. De asemenea, jucătorii îşi vor putea crea propriul arsenal prin intermediul sistemului de crafting ce va fi inclus în Mothergunship.

Mothergunship este dezvoltat folosind motorul grafic Unreal Engine 4 şi urmează să fie lansat în vara lui 2018 pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News