Noul update pentru Valorant adaugă skin-uri noi, meme-uri și o nouă hartă

Autor: Cosmin Aionita | 07.09.2021
Noul update pentru Valorant adaugă skin-uri noi, meme-uri și o nouă hartă
Foto: Riot Games

Valorant, cel mai de succes shooter tactic de la Riot Games, lansează cel de-al doilea act din sezonul 3 și introduce o hartă nouă, numeroase skin-uri noi, dar și spray-uri și carduri inspirate din fun art-urile comunității. Toate noutățile vor fi disponibile jucătorilor începând cu 8 septembrie.

Dezvoltatorii jocului mențin o relație strânsă cu comunitatea de jucători, iar în acest nou Battlepass, disponibil odată cu nou act, sunt adăugate skin-uri pentru armele favorite ale acestora: Phantom, Vandal și Operator.

Sean Marino, director artistic al Valorant, a declarat:

Noile skin-uri Artisan și Varnish arată ca și cum ar fi fabricate din materiale premium, în timp ce Nitro este foarte viu colorat și strălucitor. În ceea ce privește accesoriile din joc, am încercat să încorporăm mult mai multe glume și meme-uri, mai ales că jucătorii le-a plăcut când au întâlnit acest gen de conținut în battlepass-uri anterioare.

Noua hartă Fracture este localizată într-un centru de cercetare abandonat și deteriorat de timp. Design-ul hărții este împărțit în două zone cu un aspect complet diferit care au rezultat în urma unui experiment eșuat, creând o ruptură în timp și spațiu. Punctul A al hărții este o zonă aridă, un deșert în care se află clădirile deteriorate ale centrului de cercetare, iar punctul B se află într-o zonă plină de vegetație, care a acaparat clădirile distruse ale centrului. Aceste două zone spun o poveste din punct de vedere vizual care stârnește curiozitatea jucătorilor, punând sub semnul întrebării natura experimentelor care au avut loc în acel centru de cercetare abandonat. De asemenea, design-ul radical diferit face orientarea jucătorilor mult mai ușoară și favorizează comunicarea cu echipa.

David Nottnigham, directorul de creație al jocului, a menționat:

Din punct de vedere narativ, am vrut să creăm un cadru care să joace un rol important în înțelegerea conflictului din VALORANT. După ce în videoclipul Duality a fost prezentat jucătorilor existența a două planete Pământ, scopul nostru este să le oferim acestora o nouă imagine asupra conflictului dintre aceste două lumi existente în joc. In Fracture, vedem că pot exista mai multe aspecte ale conflictului, nu este doar alb și negru, așa cum ar părea la prima vedere.

Toți jucătorii care parcurg nivelele din noul Battle Pass se pot bucura de următoarele item-uri:

⦁ Skin-ul Artisan Ghost
⦁ Brelocul pentru arme Time’s Up
⦁ Brelocul pentru arme Artisan
⦁ Spray-ul Nice Try!
⦁ Versus // Phoenix + Card Phoenix

Jucătorii care cumpară cu 1000 de VP varianta premium a Battle Pass-ului se vor bucura de următoarele iteme, în plus:

⦁ Animație melee Artisan Foil
⦁ Artisan Phantom
⦁ Nitro Operator
⦁ Nitro Vandal
⦁ Varnish Sheriff
⦁ Brelocul pentru arme Follow Me
⦁ Spray-ul Does Not Compute
⦁ Unstoppable // Card Reyna

Valorant
Foto: Riot Games

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News