O poveste de dragoste cu stalkers şi creaturi din alte dimensiuni: iată cum arată jocul inspirat din dezastrul de la Cernobîl

Autor: Cosmin Aionita | 10.02.2019
O poveste de dragoste cu stalkers şi creaturi din alte dimensiuni: iată cum arată jocul inspirat din dezastrul de la Cernobîl

După un scurt teaser la începutul săptămânii, studioul The Farm 51 a dezvăluit complet noul său joc Chernobylite, o poveste de dragoste cu elemente horror şi supranaturale, ce va avea loc la 30 de ani de la dezastrul nuclear de la Cernobîl. În continuare puteţi viziona primul trailer oficial pentru Chernobylite, iar în galeria de mai jos puteţi admira primele capturi de ecran din noul titlu dezvoltat de The Farm 51.

Chernobylite spune povestea unui fizician, fost lucrător în cadrul centralei nucleare de la Cernobîl, care şi-a pierdut iubita în catastrofa apărută atunci când nucleul topit al reactorului cu numărul 4 s-a amestecat cu alte substanţe chimice pentru a da naştere unui material radioactiv care nu a mai existat nicăieri şi niciodată în lume.

Marcat pe viaţă de această pierdere, trei decenii mai târziu, eroul din Chernobylite hotărăşte să se întoarcă în zona de alienaţie din jurul fostei centrale nucleare de la Cernobîl pentru a investiga în detaliu dispariţia persoanei iubite. Evident, nimic nu este ceea ce pare, iar întâlnirile cu ceilalţi stalkeri (da, fix aşa sunt numiţi de către producători), confruntările cu creaturile paranormale ivite din altă dimensiune sau sistemul de crafting bazat pe cunoştinţele de fizică şi chimie ale protagonistului sunt doar câteva dintre elementele importante ce vor marca povestea neliniară din Chernobylite.

Pentru a crea o experienţă cât mai credibilă, membrii echipei producătoare au călătorit până în Ucraina, şi au scanat tridimensional numeroase porţiuni de teren şi clădiri din zona de alienaţie de la Cernobîl, acestea urmând să fie recreate fidel în joc cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4.

Chernobylite urmează să-şi facă apariţia în toamna anului 2019, pe PC, prin intermediul Steam.

ChernobyliteChernobylite

ChernobyliteChernobylite

ChernobyliteChernobylite

Urmărește Go4Games.ro pe Google News