Operation Apocalypse Z – zombies invadează Call of Duty: Black Ops 4

Autor: Cosmin Aionita | 10.07.2019
Operation Apocalypse Z – zombies invadează Call of Duty: Black Ops 4

Operation Apocalypse Z, cel mai recent update de conţinut pentru Call of Duty: Black Ops 4, este acum disponibil pentru PlayStation 4, acesta urmând să-şi facă apariţia, în viitorul apropiat, şi pe celelalte platforme.

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Z vine de la Zombies, tema principală a acestei actualizări. În acest sens, harta principală din modul Blackout a suferit o transformare demnă de apocalipsa morţilor vii, în timp ce acţiunea de pe harta Alcatraz are acum loc noaptea, o perioadă cum nu se poate mai prielnică pentru ca zombies să iasă din cotloanele în care au zăcut până acum. Peste puţin timp, două noi moduri tematice Blackout vor fi şi ele adăugate gratuit în cadrul acestui event: Pandemic şi Alcatraz Horde.

Operation Apocalypse Z aduce şi un specialist nou – Reaper –, un robot de luptă ale cărui specialităţi includ Radar Shroud, ce impiedică inamicii să-şi folosească minimap-ul, şi un minigun cu o putere de foc apreciabilă.

Secţiunea Black Market a fost şi ea îmbogăţită cu echipamente noi pentru specialişti, skin-uri pentru arme, dar şi arme noi precum Reaver C86 Crossbow, Argus Shotgun din Black Ops III, Daemon 3XB Mastercraft, MOG 12 MKll şi Vendetta MKll.

Nu în ultimul rând, Operation Apocalypse Z adaugă perk-uri şi poţiuni noi pentru experienţele Zombies incluse în joc.

Cei care deţin Black Ops Pass primesc încă trei hărţi pentru modurile multiplayer: Der Schatten, unde acţiunea are loc într-un sat înzăpezit din Alpi, Remnant, cu ale sale mlaştini misterioase din Louisiana, şi Havana, o hartă inspirată din cea cu acelaşi nume din primul Black Ops. De asemenea, noua experienţa Zombies numită Alpha Omega reuneşte personajele Primis şi Ultimis, fiind pentru prima dată când acestea luptă împreună împotriva hoardelor de morţi vii.

Call of Duty: Black Ops 4 este disponibil în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Operation Apocalypse Z

Operation Apocalypse ZOperation Apocalypse Z

Operation Apocalypse ZOperation Apocalypse Z

Urmărește Go4Games.ro pe Google News