Overwatch a strâns peste 7 milioane de jucători

Autor: Cosmin Aionita | 08.06.2016
Overwatch a strâns peste 7 milioane de jucători

Blizzard Entertainment a anunţat că Overwatch, lansat pe 24 mai 2016 pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One, a fost jucat de peste 7 milioane de jucători până în acest moment, aceştia înregistrând împreună mai mult de 119 milioane de ore de joc. Astfel, se poate spune că Overwatch s-a bucurat de una dintre cele mai de succes lansări de jocuri video din istorie.

În timpul scurs de la apariţie, jucătorii au schimbat între eroii din Overwatch de 325 de milioane de ori şi s-au aliat pentru a livra în siguranţa 11 milioane de payload-uri. Pe lângă popularitatea imensă dobândită în rândurile jucătorilor, Overwatch s-a bucurat şi de aprecierea criticilor de specialitate, înregistrând o medie a notelor de 91, conform Metacritic.

Overwatch este un first person shooter multiplayer în care jucătorii se alătură unei alianţe de soldaţi, oameni de ştiinţă, aventurieri şi alte personaje bizare care se războiesc pe câmpurile de luptă ale unei planete Pământ din viitorul apropiat. Versiunea finală a jocului oferă 21 de eroi jucabili, fiecare cu armele şi abilităţile proprii. Cooperarea dintre membrii unei echipe este vitală pentru a îndeplini obiectivele, iar jucătorii pot schimba eroii pe parcursul unui meci pentru a influenţa rezultatul acestuia.

Overwatch este disponibil în România atât în regim digital, prin intermediul serviciului Battle.net, la un preţ de 39,99€, cât şi în pachetul fizic Overwatch: Origins Edition, în versiuni pentru PC (199,9 lei), PlayStation 4 şi Xbox One (249,9 lei). Overwatch este disponibil şi într-o ediţie limitată de colecţie, la preţul de 599,9 lei (pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One), aceasta oferind, ca bonusuri, coloana sonoră a jocului, o carte cu artwork-uri şi o statuetă a eroului Soldier 76.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News