Overwatch – cel mai mare beta din istoria Blizzard Entertainment

Autor: Cosmin Aionita | 13.05.2016
Overwatch - cel mai mare beta din istoria Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment a anunţat că recent încheiata sesiune de testare beta pentru Overwatch a reprezentat cel mai mare mare astfel de experiment din istoria companiei, cu peste 9,7 milioane de jucători participanţi pe toate cele trei platforme: PC (Windows), PlayStation 4 şi Xbox One. În momentul în care s-a terminat acest beta test, pe 10 mai, timpul total petrecut în joc de către participanţi depăşise 4,9 miliarde de minute (sau peste 81 de milioane de ore), cumulate pe parcursul a peste 37 de milioane de meciuri de Overwatch.

Overwatch este un first person shooter multiplayer în care jucătorii se alătură unei alianţe de soldaţi, oameni de ştiinţă, aventurieri şi alte personaje bizare care se războiesc pe câmpurile de luptă ale unei planete Pământ din viitorul apropiat. Versiunea finală a jocul va oferi 21 de eroi jucabili, fiecare cu armele şi abilităţile proprii. Cooperarea dintre membrii unei echipe este vitală pentru a îndeplini obiectivele, iar jucătorii pot schimba eroii pe parcursul unui meci pentru a influenţa rezultatul acestuia.

Overwatch: Origins Edition, ediţia fizică a jocului, va putea fi achiziţionata din magazinele retailerilor autorizaţi din România în versiuni pentru PC (199,9 lei), PlayStation 4 şi Xbox One (249,9 lei). Overwatch va fi disponibil şi într-o ediţie limitată de colecţie, la preţul de 599,9 lei (pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One), aceasta urmând să ofere, ca bonusuri, coloana sonoră a jocului, o carte cu artwork-uri şi o statuetă întruchipându-l pe eroul Soldier 76.

Overwatch va fi lansat pe 24 mai 2016, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Overwatch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News