Overwatch dă startul Jocurilor Olimpice de vară

Autor: Cosmin Aionita | 03.08.2016
Overwatch dă startul Jocurilor Olimpice de vară

Blizzard Entertainment anunţă Summer Games, un eveniment Overwatch dedicat şi inspirat de Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro. Începând de pe 2 august şi până pe 22 august, secţiunea Brawl din Overwatch va fi gazda unui meci de fotbal 3v3 ce are loc pe un stadion din Rio.

Intitulat Lúcioball, noul mod de joc propune meciuri cu o durată de numai patru minute, iar echipa care înscrie cele mai multe goluri câştigă. Singurul personaj disponibil pentru acest mod este Lúcio, dar acum abilităţile lui sunt modificate pentru a controla balonul şi a-l conduce spre poarta adversă. Lúcio a dobandit astfel o lovitură de tip melee, în timp ce abilitatea Amp It Up îi creşte viteza de deplasare, iar Sound Barrier atrage balonul spre jucător.

Cu această ocazie, toţi cei care vor juca Overwatch în perioada imediat următoare vor putea obţine obiecte virtuale tematice, inspirate de Jocurile Olimpide de vară, de la skinuri speciale până la spray-uri, emote-uri, intro-uri şi icon-uri.

Nu în ultimul rând, update-ul pentru Overwatch care aduce Summer Games în joc (disponibil pe toate platformele) vine şi cu o serie de modificări importante, mai ales pentru competitive play. În special, cei care îşi părăsesc echipa în cadrul unui meci din competitive play înainte ca acesta să se termine nu vor putea să înceapă alt meci timp de zece minute. Mai multe detalii despre modificările aduse de noul update pot fi găsite aici.

Overwatch este disponibil acum, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Overwatch

OverwatchOverwatch

OverwatchOverwatch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News