Overwatch, gratuit în acest weekend

Autor: Cosmin Aionita | 15.02.2018
Overwatch, gratuit în acest weekend

Blizzard Entertainment a anunţat un nou weekend gratuit pentru Overwatch. Astfel, shooter-ul multiplayer conceput de părinţii seriilor Warcraft, Diablo şi StarCraft va putea fi jucat gratuit în perioada 16 – 19 februarie 2018, atât pe PC, cât şi pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One (pe ultimele două aveţi nevoie de abonamente active pentru PlayStation Plus, respectiv Xbox Live Gold pentru a putea juca).

În acest weekend, jucătorii care încearcă versiunea gratuită vor avea acces la întreaga distribuţie de personaje din Overwatch, formată din nu mai puţin de 26 de eroi jucabili, precum şi la cele 16 hărţi ale jocului, cu o selecţie a modurilor de joc din care nu vor lipsi Quick Play, Custom Games sau Arcade.

Jucătorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a avansa în nivel, de a câştiga loot box-uri şi de a debloca anumite opţiuni de personalizare a eroilor. Toate aceste pot fi păstrate şi după încheierea perioadei de joc gratuite în cazul în care utilizatorul alege să achiziţioneze versiunea completă a jocului Overwatch.

Overwatch este disponibil în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Mai multe informaţii despre această perioadă de acces gratuit la joc pot fi găsite aici.

Overwatch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News