Overwatch – precomandă fizică cu poster exclusiv şi acces la beta

Autor: Cosmin Aionita | 13.04.2016
Overwatch - precomandă fizică cu poster exclusiv şi acces la beta

Blizzard Entertainment a anunţat, prin intermediul reprezentatului companiei în România, disponibilitatea în ţara noastră a unei cutii de precomandă pentru jocul Overwatch. Fiecare astfel de cutie de precomandă pentru Overwatch conţine un poster exclusiv, precum şi informaţiile necesare pentru obţinerea a două coduri de early access la versiunea beta a jocului.

Acest pre-order box pentru Overwatch este acum disponibil în cantităţi limitate, la 34,99 lei, preţul plătit pentru achiziţionarea sa urmând să fie scăzut din preţul jocului cumpărat din magazin la lansare, pe 24 mai 2016, dacă se păstreaza bonul fiscal primit.

Posterul exclusiv oferit în cutia de precomandă Overwatch, ale cărui feţe pot fi admirate în imaginile de mai jos, furnizează informaţii în legătură cu toţi cei 21 de eroi disponibili în joc, în timp ce fluturaşul printat inclus prezintă paşii necesari pentru a obţine cele două coduri de early access la beta-ul Overwatch, în perioada 3-4 mai.

Overwatch va fi disponibil în România pe 24 mai 2016 în două versiuni: Origins Edition şi Collector’s Edition, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One, fiecare cu o serie de bonusuri fizice exclusive. Versiunea Overwatch Origins Edition va fi disponibilă la preţul la de 199,9 lei pentru PC şi 249,9 lei pentru PlayStation 4 şi Xbox One, în timp ce versiunea limitată Collector’s Edition va fi disponibilă la preţul de 599,9 lei pentru toate platformele.

Overwatch

Overwatch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News