Overwatch – primul film de animaţie dedicat eroilor din joc

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2016
Overwatch - primul film de animaţie dedicat eroilor din joc

Blizzard Entertainment a dat startul unei serii de filme de animaţie dedicate personajelor din Overwatch. Primul pe această listă este „maimuţoiul” Winston, a cărui poveste este redată prin intermediul scurt metrajului animat „Recall”, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Overwatch este un first person shooter multiplayer în care jucătorii se alătură unei alianţe de soldaţi, oameni de ştiinţă, aventurieri şi alte personaje bizare care se războiesc pe câmpurile de luptă ale unei planete Pământ din viitorul apropiat. Versiunea finală a jocul va oferi 21 de eroi jucabili, fiecare cu armele şi abilităţile proprii. Cooperarea dintre membrii unei echipe este vitală pentru a îndeplini obiectivele, iar jucătorii pot schimba eroii pe parcursul unui meci pentru a influenţa rezultatul acestuia.

Overwatch: Origins Edition, ediţia fizică a jocului, va putea fi achiziţionata din magazinele retailerilor autorizaţi din România în versiuni pentru PC (199,9 lei), PlayStation 4 şi Xbox One (249,9 lei). Origins Edition include cinci skinuri speciale – Blackwatch Reyes (Reaper), Strike-Commander Morrison (Soldier: 76), Overgrown Bastion, Security Chief Pharah şi Slipstream Tracer, precum şi conţinut tematic Overwatch pentru celelalte jocuri Blizzard, inclusiv Baby Winston pentru World of Warcraft şi Tracer pentru Heroes of the Storm.

Overwatch va fi disponibil şi într-o ediţie limitată de colecţie, la preţul de 599,9 lei (pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One), aceasta urmând să ofere bonusurile digitale din versiunea Origins, plus coloana sonoră a jocului, o carte cu artwork-uri şi o statuetă întruchipându-l pe eroul Soldier 76. Gamerii din România care aleg să plaseze o precomandă pentru oricare dintre aceste ediţii ale jocului Overwatch vor primi şi o serie de bonusuri fizice, iar lista completă a acestora o găsiţi aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News