Overwatch sărbătoreşte un an de existenţă!

Autor: Cosmin Aionita | 23.05.2017
Overwatch sărbătoreşte un an de existenţă!

Blizzard Entertainment sărbătoreşte împlinirea unui an de la apariţia pe piaţă a jocului Overwatch în mai multe moduri. În primul rând, în cadrul jocului, în perioada 23 mai – 12 iunie 2017 va avea loc un event aniversal special, mai multe detalii fiind incluse în trailer-ul de mai jos.

De asemenea, în weekend-ul 26 – 29 mai 2017, toţi doritorii vor putea juca gratuit Overwatch pe toate cele trei platforme pe care este disponibil jocul: PlayStation 4, Xbox One şi PC. În cadrul acestui weekend gratuit, vor fi disponibile toate hărţile şi toţi eroii din joc, jucătorii având ocazia să-şi păstreze progresul înregistrat dacă optează pentru achiziţia ediţiei complete Overwatch.

Nu în ultimul rând, începând de astăzi, 23 mai, Blizzard Entertainment va oferi o nouă ediţie digitală a jocului – Overwatch: Game of the Year Edition, aceasta având incluse numeroase bonusuri in-game, precum loot boxes, skin-uri suplimentare pentru eroi, eroul Tracer pentru Heroes of The Storm, pet-ul Baby Winston pentru World of Warcraft, item-ul Mercy’s Wings pentru Diablo III, precum şi portrete pentru StarCraft II şi un template nou pentru partea din spate a cărţilor din Hearthstone.

Overwatch este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News