Overwatch – un nou episod animat dedicat eroilor din joc

Autor: Cosmin Aionita | 17.05.2016
Overwatch - un nou episod animat dedicat eroilor din joc

Blizzard Entertainment continuă seria de filme de animaţie dedicate eroilor din Overwatch cu „Dragons”, povestea celor doi fraţi Hanzo şi Genji, două dintre personajele jucabile din acest joc.

Overwatch este un first person shooter multiplayer în care jucătorii se alătură unei alianţe de soldaţi, oameni de ştiinţă, aventurieri şi alte personaje bizare care se războiesc pe câmpurile de luptă ale unei planete Pământ din viitorul apropiat. Versiunea finală a jocul va oferi 21 de eroi jucabili, fiecare cu armele şi abilităţile proprii. Cooperarea dintre membrii unei echipe este vitală pentru a îndeplini obiectivele, iar jucătorii pot schimba eroii pe parcursul unui meci pentru a influenţa rezultatul acestuia.

Overwatch: Origins Edition, ediţia fizică a jocului, va putea fi achiziţionata din magazinele retailerilor autorizaţi din România în versiuni pentru PC (199,9 lei), PlayStation 4 şi Xbox One (249,9 lei). Overwatch va fi disponibil şi într-o ediţie limitată de colecţie, la preţul de 599,9 lei (pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One), aceasta urmând să ofere, ca bonusuri, coloana sonoră a jocului, o carte cu artwork-uri şi o statuetă întruchipându-l pe eroul Soldier 76.

Overwatch va fi lansat pe 24 mai 2016, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Overwatch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News