Overwatch World Cup 2016, competiţie deschisă şi României

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2016
Overwatch World Cup 2016, competiţie deschisă şi României

Blizzard Entertainment a anunţat Overwatch World Cup 2016, o competiţie ce se va desfăşura în perioada imediat următoare şi care va reuni cei mai buni jucători de Overwatch, votaţi de fiecare ţară participantă.

Competiţia se va desfăşura în trei regiuni: America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia-Pacific. Jucători importanţi din ţări aflate în aceste trei regiuni vor fi în curând nominalizaţi de către Blizzard Entertainment. Apoi, începând cu data de 11 august, publicul din fiecare ţară va avea posibilitatea să voteze jucătorii ce vor forma echipa naţională.

Fiecare persoană care doreşte să voteze trebuie să deţină o licenţă Overwatch şi poate vota numai jucătorii aparţinând ţării/regiunii menţionate în contul propriu de Battle.net.

După o serie de calificări ce vor avea loc online în septembrie, numai 16 echipe vor merge la BlizzCon 2016 pentru şansa de a ajunge în finală. Din Europa vor pleca şase echipe, iar România are posibilitatea de a se afla printre ele.

Mai multe detalii legate de organizarea competiţiei şi de jucătorii nominalizaţi vor fi anunţate în curând. Un FAQ ce răspunde la câteva întrebări despre această competiţie poate fi consultat aici.

Overwatch este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, jocul bucurându-se deja de o comunitate activă de peste 15 milioane de utilizatori, conform celor de la Blizzard Entertainment.

Overwatch World Cup 2016

Urmărește Go4Games.ro pe Google News