Paragon de la Epic Games – a fost dezvăluit cel de-al treilea erou

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2015
Paragon de la Epic Games – a fost dezvăluit cel de-al treilea erou

Epic Games, autorii seriei Unreal şi ai motorului grafic cu acelaşi nume, au dezvăluit un nou personaj din Paragon, noul lor joc conceput in-house pentru PC. Este vorba despre Sparrow şi poate fi admirată în teaser-ul de mai jos.

Epic a promis să dezvăluie câte un erou pe săptămână, fiind prezentaţi până acum Twinblast, Steel şi Sparrow. Această abordare sugerează că Paragon va fi un nou shooter multiplayer bazat pe conceptul de mai mulţi eroi jucabili, fiecare cu propriile abilităţi, în stilul Overwatch sau Battleborn.

De asemenea, faptul că Paragon pare a fi structurat în jurul mai multor eroi jucabili şi a item-urilor ce conferă diverse abilităţi ne duce cu gândul că Epic Games urmează să publice jocul în regim Free-to-play, bazându-se pe microtranzacţii. De altfel, este oferită posibilitatea de a câştiga şi activa diverse bonusuri in-game vizitând şi explorând site-ul oficial al jocului: www.epicgames.com/paragon.

Paragon este aşteptat pe PC în prima parte a lui 2016, iar cei interesaţi se pot înscrie aici în viitoarea sesiune de testare beta a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News