Prey – Mimic Madness Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 07.03.2017
Prey - Mimic Madness Trailer

Bethesda şi Arkane Studios au lansat un nou trailer pentru Prey, dedicat uneia dintre abilităţile speciale ce vor juca un rol deosebit de important în acest titlu. Este vorba despre Mimic Matter, pe care o eroul o va prelua de la unii dintre primii extratereştri înfrânţi, şi prin intermediul căreia îşi va putea asuma forma unora dintre obiectele din mediul înconjurător.

Prin Prey, cei de la Arkane Studios îşi doresc să spună o poveste captivantă, condimentată de elemente de horror psihologic: acţiunea va avea loc pe Talos I, o staţie spaţială ce orbitează în jurul Lunii în anul 2032.

Aflat în postura cobaiului implicat într-un experiment ce-şi propune alterarea comportamentului uman, Morgan Yu, personajul central al jocului, trebuie să supravieţuiască haosului ce se instaurează odată ce o formă de viaţă extraterestră (Typhon) reuşeşte să evadeze din mediul izolat unde era studiată. Explorând Talos I, acesta va afla mai multe detalii despre propriul său trecut dar şi despre noile sale abilităţi paranormale.

Prey este realizat folosind motorul grafic CryEngine şi urmează să fie lansat pe 5 mai 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Coloana sonoră a jocului a fost compusă de Mick Gordon, responsabil şi pentru cel mai recent joc al seriei DOOM, o mostră din soundtrack fiind disponibilă mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News