Primele minute din Resident Evil: Operation Raccoon City

| 31.01.2012
Primele minute din Resident Evil: Operation Raccoon City

Redactorii GameReactor au fost îndeajuns de norocoşi pentru a pune mână pe o versiune preliminară a lui Resident Evil: Operation Raccoon City, cel mai recent episod al seriei horror a celor de la Capcom. Totuşi, Operation Raccoon City abandonează reţeta survival horror (păstrata cel mai probabil pentru Resident Evil 6) în favoarea unei abordări de tip action, orientată către modul de joc multiplayer cooperativ.

Resident Evil: Operation Raccoon City nu este dezvoltat de echipa internă a celor de la Capcom, publisher-ul japonez apelând de această dată la studioul Slant Six Games (SOCOM: Confrontation, SOCOM: Fireteam Bravo 3) pentru realizarea acestui joc.

Deşi este mai mult un third person shooter bazat pe multiplayer, Operation Raccoon City păstreaza câteva dintre elementele definitorii ale seriei (precum health pack-urile livrate sub forma de ierburi sau unele personaje iconice), după cum puteţi observa şi din primele minute de gameplay ale jocului:

Resident Evil: Operation Raccoon City va fi lansat spre sfârşitul lunii martie pentru Xbox 360 şi PlayStation 3, o versiune de PC aflându-se de asemenea în dezvoltare.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News