Primele zece minute de gameplay din Serious Sam: Siberian Mayhem

Autor: Cosmin Aionita | 24.01.2022
Primele zece minute de gameplay din Serious Sam: Siberian Mayhem
Foto: Devolver Digital / Croteam

Cu doar o zi rămasă până la apariția jocului, Devolver Digital, Croteam și Timelock Studio au publicat un clip de gameplay din Serious Sam: Siberian Mayhem, dezvăluind astfel primele zece minute din acest nou titlu, inclusiv câteva dintre noile arme, dar și anumiți inamici noi.

De această dată, Sam va călători până în înzăpezita Siberie pentru a-l înfrunta pe generalul Brand și pentru a continua astfel lupta împotriva forțelor malefice ale lui Mental.

Dezvoltat inițial de o echipă amatoare, pasionată de MOD-uri, Siberian Mayhem a fost remarcat de producătorii de la Croteam grație calității sale mult peste medie, fiind transformat într-un produs comercial.

Serious Sam: Siberian Mayhem poate fi privit drept un soi de expansion pack de sine stătător pentru Serious Sam 4, cu gameplay ce urmează să ofere cinci niveluri noi, cu noi inamici pe care Sam va fi nevoit să-i doboare, noi vehicule, misiuni secundare, precum și noi arme, pornind de la legendara pușcă de asalt AK și ajungând până la arbaleta experimentală Perun.

Serious Sam: Siberian Mayhem va fi lansat pe 25 ianuarie 2022, prin intermediul Steam. Cerintele de sistem pot fi consultate aici.

Sursa: Devolver Digital YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News