Prodeus – 12 minute de gameplay din shooter-ul creat de doi veterani ai industriei

Autor: Cosmin Aionita | 12.04.2019
Prodeus – 12 minute de gameplay din shooter-ul creat de doi veterani ai industriei

Prodeus este un first person shooter old school, realizat cu ajutorul tehnologiilor moderne de către echipa independentă formată din doi veterani ai industriei jocurilor video – Mike Voeller şi Jason Mojica. Finanţarea jocului este susţinută prin intermediul unei campanii de crowdfunding pe Kickstarter, cei doi producători lansând un clip de gameplay ce prezintă nu mai puţin de 12 minute din Prodeus, acesta fiind disponibil mai jos.

Prodeus îşi propune să recreeze stilul vizual şi gameplay-ul din shooterele anilor ’90, cu un aspect pixelizat şi o mulţime de inamici ce pot fi împrăştiaţi pe pereţi în valuri de sânge, cu ajutorul armelor cu o putere de foc devastatoare. Vom avea parte de design-ul de nivel complex al acelor vremuri, cu arii ce vor putea fi deblocate pe baza cheilor de diferite culori, precum şi de numeroase secrete, ascunse cum nu se poate mai bine.

Cei doi producători au o experienţă vastă în domeniu, aducându-şi aportul, în cadrul unor studiouri precum Overkill Software, Raven Software, id Software sau Bluepoint Games, la proiecte precum Singularity, BioShock Infinite, Payday 2, Wolfenstein, Call of Duty: Black Ops, Call of Duty: Black Ops 2, DOOM sau Super Lucky’s Tale.

Conform paginii de Kickstarter a jocului, Prodeus va fi lansat în septembrie 2019, fiind aşteptat atât pe PC, cât şi pe console.

Prodeus

Urmărește Go4Games.ro pe Google News