Quake – 20 de ani sărbătoriţi cu un nou episod oficial

Autor: Cosmin Aionita | 27.06.2016
Quake - 20 de ani sărbătoriţi cu un nou episod oficial
Foto: id Software

Weekend-ul ce tocmai s-a încheiat a marcat aniversarea de 20 de ani a seriei Quake, al carei prim titlu a fost lansat de către id Software pe 24 iunie 1996. Ca tribut adus jocului ce a revoluţionat genul first person shooterelor, introducând grafica complet tridimensională, accelerarea 3D şi multiplayer-ul online, studioul suedez Machine Games (responsabil pentru Wolfenstein: The New Order şi Wolfenstein: The Old Blood) a lansat un nou episod oficial pentru primul Quake.

Îl puteţi descărca gratuit de aici. Instrucţiunile pentru instalare pot fi găsite în fişierul ReadMe inclus în arhiva acestui nou episod. Evident, veţi avea nevoie de o versiune completă a jocului Quake pentru a încerca acest nou episod. O puteţi găsi pe Steam, la un preţ promoţional de doar 2,49€.

Machine Games, asemenea celor de la id Software, este un studio ce aparţine de publisher-ul Bethesda, zvonurile vorbind despre faptul că suedezii ar fi insistat pe lângă compania-mamă pentru a realiza un nou joc al seriei Quake. În schimb, la E3 2016, Bethesda şi id Software au anunţat Quake Champions, un nou first person shooter multiplayer realizat în colaborare cu Saber Interactive.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News