Quake Champions iese din Beta şi intră în Early Access

Autor: Cosmin Aionita | 20.08.2017
Quake Champions iese din Beta şi intră în Early Access

Bethesda a confirmat faptul că arena shooter-ul Quake Champions este pe cale să iasă din faza de testare beta şi să-şi facă apariţia în versiunea Early Access. Odată cu această tranziţie, avem parte şi de o serie de veşti noi despre Quake Champions, deopotrivă bune şi proaste.

Să începem cu cele bune: pentru ediţia Early Access a jocului, id Software va adăuga conţinut nou pentru Quake Champions. Este vorba despre două noi hărţi (Church of Azathoth şi Tempest Shrine), un nou campion jucabil (The DOOM Slayer, personajul central al noului DOOM, cu propriile sale abilităţi: Berserk – posibilitatea de a ucide oponenţii doar cu lovituri de pumn – şi Double Jump), Rune Challenges (se pot găsi în Backpacks şi completarea lor duce la câştigarea de recompense), un Lore System (item-uri de Lore vor fi ascunse în vaze plasate prin arene, colectarea de zece astfel de lore items pentru un campion va duce la deblocarea unui skin special pentru acesta), un nou tutorial pentru jucătorii începători, noi posibilităţi de personalizare a campionilor şi armelor, precum şi un sistem de voice chat in-game.

Quake ChampionsQuake Champions

Versiunea Early Access a jocului Quake Champions va debuta începând cu 22 august 2017, atât pe Bethesda.net, cât şi pe Steam. Veştile proaste sunt însă legate de disponibilitatea limitată a acesteia. Astfel, pentru a avea acces la această ediţie a jocului, va trebui să achiziţionaţi un aşa-numit Champions Pack, versiunea Free-to-play promisă urmând să întârzie o vreme, cel puţin în cazul distribuţiei prin Steam. Vor putea încerca jocul gratuit doar cei care au participat în Closed Beta şi doar prin intermediul platformei Bethesda.net. Pentru început, numai în cazul acestora jocul va fi disponibil în regim Free-to-play, cu posibilitatea de a cumpăra campioni sau alte elemente decorative.

Revenind la Champions Pack, acesta va putea fi achiziţionat, în perioada de Early Access a jocului, pentru un preţ echivalent cu 29,99$ / 19,99£, redus cu 25% faţă de costul versiunii finale a jocului (ce va fi disponibilă şi în regim retail, pe disc, nu doar digital) de 39,99$ / 29,99£. În acest Champions Pack vor fi incluse următoarele:

Toţi cei 11 campioni actuali: Ranger, Visor, Scalebearer, Nyx, Anarki, Clutch, Sorlag, Galena, Slash, BJ Blazkowicz şi DOOM Slayer

Toţi campionii ce vor fi lansaţi în viitor, cu cel puţin 6 astfel de personaje ce urmează să fie disponibile până la sfârşitul anului 2018

Un skin exclusiv pentru campionul Ranger, acesta urmând să rămână exclusiv pe perioada de Early Acces doar pentru cei care au achiziţionat Champions Pack-ul

Trei loot chest-uri speciale ce pot conţine elemente de personalizare pentru profilul de jucător, campioni şi arme

Quake ChampionsQuake Champions

Atât cei care au participat în sesiunea de test Closed Beta şi vor avea acces la ediţia Free-to-play Early Access via Bethesda.net, precum şi cei care aleg să achiziţioneze Champions Pack-ul se vor putea confrunta între ei, urmând să joace pe aceleaşi servere.

Quake Champions va fi disponibil, în ediţie Early Access, începând cu 22 august 2017, exclusiv pentru PC prin intermediul Steam şi Bethesda.net.

Quake ChampionsQuake Champions

Quake ChampionsQuake Champions

Urmărește Go4Games.ro pe Google News