Quake Champions se pregăteşte de Open Beta

Autor: Cosmin Aionita | 11.05.2017
Quake Champions se pregăteşte de Open Beta

Bethesda şi id Software au confirmat că noul Quake Champions va intra într-o perioadă de testare open beta, în care toţi doritorii vor avea acces la joc pentru a stresa cât mai mult serverele şi infrasctura sa online. Open Beta-ul va începe pe 12 mai 2017 şi va dura până pe 21 mai.

De asemenea, odată cu intrarea in această fază a testării, beta-ul Quake Champions va primi un al patrulea mod de joc: Sacrifice (pe lângă deja existentele Deathmatch, Team Deathmatch şi Duel). Nu în ultimul rând, restricţiile în ceea ce priveşte publicarea de imagini sau materiale video din Quake Champions vor fi ridicate odată cu intrarea în open beta.

Cu această ocazie, a fost lansat un nou trailer de prezentare a unuia dintre „campionii” din joc: Visor, cunoscut fanilor seriei din Quake III Arena, ce va beneficia de două abilităţi speciale: Piercing Sight (posibilitatea de a vedea adversarii prin pereţi) şi Grasshopper (Visor îşi poate creşte viteza de deplasare prin efectuarea de strafe-jump-uri repetate).

În versiunea beta de Quake Chamoions avem la dispoziţie nouă campioni: Nyx, Scalebearer, Anarki, Clutch, Galena, Ranger, Slash, Visor şi Sorlag, si trei hărţi: Blood Covenant, Ruins of Sarnath şi Burial Chamber.

În Quake Champions reîntâlnim arsenalul caracteristic seriei: Machinegun, Nailgun, Shotgun (fiecare dintre acestea având şi o variaţie Heavy/Super), Rocket Launcher, Lightning Gun şi Railgun.

Quake Champions jocul este dezvoltat de id Software în colaborare cu Saber Interactive, exclusiv pentru PC, jocul fiind gândit pentru a rula la un framerate de cel puţin 120 de cadre pe secundă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News