Rainbow Six: Siege a fost amânat

Autor: Cosmin Aionita | 19.08.2015
Rainbow Six: Siege a fost amânat

După Gamescom 2015, unde cei de la Ubisoft au pus la dispoziţia doritorilor o versiune jucabilă a lui Rainbow Six: Siege, dezvăluind în acelasi timp că jocul va oferi suport pentru Spectator Mode, iată ca s-a luat decizia amânării datei de lansare a acestui titlu.

Conform lui Xavier Marquis, director de creaţie iî cadrul Ubisoft, decizia de a amâna Rainbow Six: Siege a fost luată în urma feedback-ului stâns cu ocazia sesiunilor de testare ale jocului, inclusiv Alpha Test-ul ce a avut loc în prima jumătate a acestui an. Astfel, s-au identificat câteva arii la care jocul încă suferă şi asupra cărora echipa producătoare urmează să se concentreze pentru a livra o experienţă demnă de renumele seriei Rainbow Six.

Un rol important în finisarea aspector problematice ale jocului îl va avea şi sesiunea de testare beta pentru Rainbow Six: Siege, care va debuta pe 24 septembrie 2015. Mai multe informaţii despre acest beta şi despre cum puteţi participa la acest test găsiţi aici: http://rainbow6.ubi.com/siege.

Astfel, în urma acestei amânări, Rainbow Six: Siege este acum aşteptat pe 1 decembrie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Versiunea pentru Xbox One a jocului va include, în mod gratuit, şi variantele de Xbox 360 ale precedentelor titluri ale seriei – Rainbow Six: Vegas şi Rainbow Six: Vegas 2 – ce vor putea fi rulate prin intermediul proaspăt adăugatei funcţionalităţi de backward compatibility.

Rainbow Six Siege

Urmărește Go4Games.ro pe Google News