Rainbow Six: Siege a primit un nou trailer

Autor: Cosmin Aionita | 17.07.2014
Rainbow Six: Siege a primit un nou trailer

Rainbow Six: Siege a fost surpriza păstrată de Ubisoft pentru finalul conferinţe de presă de la E3 2014. A fost vorba de un meci multiplayer, în care jucătorii au fost împărţiţi în două echipe, obiectivul atacatorilor fiind eliberarea unei ostatice dintr-o casă aflată sub controlul teroriştilor. S-a făcut de asemenea remarcată şi posibilitatea de a distruge mediul înconjurător.

Toate acestea nu au lăsat indiferenţi reprezentanţii presei de profil, care au avut doar cuvinte de laudă despre noul Rainbow Six: Siege. Ubisoft a profitat, lansând un nou trailer pentru joc, pe care-l puteţi urmări în continuare.

Deşi multiplayer-ul este vizat în principal de Rainbow Six: Siege, echipa de la Ubisoft a promis că jocul va oferi şi o campanie single player, fiind gândit ca un pachet complet pentru fanii seriei. Nu în ultimul rând, începând cu ora 21:00 (ora României), puteţi urmări un live stream dedicat jocului Rainbow Six: Siege pe canalul oficial de Twitch al Ubisoft: http://www.twitch.tv/ubisoft.

Rainbow Six: Siege se află în dezvoltare pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Rainbow Six Siege

Urmărește Go4Games.ro pe Google News