Rainbow Six: Siege are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 15.05.2015
Rainbow Six: Siege are dată de lansare!

Ubisoft a anunţat data de lansare pentru Rainbow Six: Siege – shooter-ul dezvoltat de Ubisoft Montreal va fi disponibil începând cu 13 octombrie 2015, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru Rainbow Six: Siege, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Rainbow Six: Siege are la bază un sistem de operatori, specialişti ai serviciilor de forţe speciale din mai multe ţări de pe glob, fiecare cu propriile echipamente şi atribute. În versiunea finală a jocului, se vor regăsi 20 de astfel de operatori, proveniţi din cinci servicii de intervenţie: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia).

Ediţia de colecţie a jocului – Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Art of Siege Edition – va oferi, pe lângă versiunea completă a jocului, un ambalaj special, un pack de Gold Skins pentru toate armele din joc, precum şi un ghid tactic de 120 de pagini, cu informaţii despre fiecare serviciu de intervenţie, fiecare operator, armă sau hartă din joc.

Pe lângă această ediţie, Ubisoft a confirmat că Rainbow Six: Siege urmează să fie disponibil şi în alte două pachete speciale: The Gold Edition (va include jocul standard, acompaniat de Season Pass) şi The Tactical Elite Edition (o ediţie extrem de limitată ce va oferi tot conţinutul din Art of Siege Edition, alături de Season Pass).

Deşi Rainbow Six: Siege se va axa pe multiplayer, Ubisoft a promis că jocul va oferi şi o campanie single player, noul titlu Rainbow Six fiind gândit ca un pachet complet pentru fanii seriei. De asemenea, cei de la Ubisoft au confirmat că Rainbow Six: Siege va rula cu un framerate de 60 de cadre pe secundă pe toate cele trei platforme pe care îşi va face apariţia.

Rainbow Six: Siege va fi lansat pe 13 octombrie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Toţi cei care plasează o precomandă vor primi acces la beta test-ul ce va avea loc în a doua parte a anului 2015.

Rainbow Six Siege

Urmărește Go4Games.ro pe Google News