Rainbow Six: Siege – beta-ul multiplayer începe azi!

Autor: Cosmin Aionita | 24.09.2015
Rainbow Six: Siege – beta-ul multiplayer începe azi!

Ubisoft a anunţat disponibilitatea versiunii closed beta pentru shooter-ul Rainbow Six: Siege. Accesul în aceasta sesiune de beta testing se poate obţine prin programul Art of Siege. Cu ocazia pornirii acestui beta, a fost lansat şi un nou trailer pentru Rainbow Six: Siege, în care este prezentat conţinutul oferit de această versiune preliminară a jocului.

Astfel, beta-ul pentru Rainbow Six: Siege oferă acces la două moduri de joc multiplayer 5 vs. 5 (Bomb, Secure Area), precum şi la modul de joc împotriva AI-ului Terrorist Hunt Classic (cu trei niveluri de dificultate). Beta-ul include trei hărţi (House, Hereford Base şi Consulate), cu versiuni pe timp de zi şi de noapte, precum şi 14 operatori cu propriile abilităţi. Nu lipsesc nici 34 de arme, 21 de gadget-uri (dintre care 14 unice), precum şi nouă ataşamente pentru arme.

Sistemul de operatori din Rainbow Six: Siege are la bază specialişti ai serviciilor de forţe de intervenţie din mai multe ţări de pe glob, fiecare cu propriile echipamente şi atribute. În versiunea finală a jocului, se vor regăsi 20 de astfel de operatori, proveniţi din cinci servicii: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia).

Rainbow Six: Siege va fi lansat pe 1 decembrie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Rainbow Six Siege

Urmărește Go4Games.ro pe Google News