Rainbow Six: Siege – Inside Rainbow 1: The British Unit

Autor: Cosmin Aionita | 27.04.2015
Rainbow Six: Siege - Inside Rainbow 1: The British Unit

Ubisoft da startul unei noi serii de materiale video, sub egida “Inside Rainbow”, prin intermediul acestora urmând să fie prezentante personajele ce vor face parte din sistemului de operatori din Rainbow Six: Siege. Primul trailer al acestei serii este dedicat membrilor SAS, denumiţi şi The British Unit.

Operatorii din Rainbow Six: Siege sunt specialişti ai serviciilor de forţe speciale din mai multe ţări de pe glob, fiecare cu propriile echipamente şi atribute. În versiunea finală a jocului, se vor regăsi 20 de astfel de operatori, proveniţi din cinci servicii de intervenţie: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia).

Ediţia de colecţie a jocului – Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Art of Siege Edition – va oferi, pe lângă versiunea completă a jocului, un ambalaj special, un pack de Gold Skins pentru toate armele din joc, precum şi un ghid tactic de 120 de pagini, cu informaţii despre fiecare serviciu de intervenţie, fiecare operator, armă sau hartă din joc.

Deşi Rainbow Six: Siege se va axa pe multiplayer, Ubisoft a promis că jocul va oferi şi o campanie single player, noul titlu Rainbow Six fiind gândit ca un pachet complet pentru fanii seriei.

Rainbow Six: Siege este aşteptat în cursul acestui an, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Toţi cei care plasează o precomandă vor primi acces la beta test-ul ce va avea loc în a doua parte a anului 2015.

Rainbow Six Siege

Urmărește Go4Games.ro pe Google News