Rainbow Six: Siege – Inside Rainbow 4: The GSG9 Unit

Autor: Cosmin Aionita | 13.10.2015
Rainbow Six: Siege - Inside Rainbow 4: The GSG9 Unit

Ubisoft continuă seria de materiale video “Inside Rainbow”, prin intermediul acestora fiind prezentante personajele ce vor face parte din sistemul de operatori din Rainbow Six: Siege. Cel de-al patrulea trailer al acestei serii este dedicat serviciului GSG9 din Germania.

Operatorii din Rainbow Six: Siege sunt specialişti ai serviciilor de forţe speciale din mai multe ţări de pe glob, fiecare cu propriile echipamente şi atribute. În versiunea finală a jocului, se vor regăsi 20 de astfel de operatori, proveniţi din cinci servicii de intervenţie: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia).

Rainbow Six: Siege se va axa pe multiplayer, Ubisoft confirmând că jocul nu va oferi o campanie single player. În schimb, jucătorii se vor putea antrena cu boţi sau în modul Terror Hunt.

Rainbow Six: Siege va fi lansat pe 1 decembrie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One vor rula cu 60 de cadre pe secundă în modul Versus şi doar 30 de cadre pe secundă în modul Terror Hunt. În schimb, versiunea pentru PC va oferi acelaşi framerate – 60fps – în toate modurile de joc disponibile.

Rainbow Six Siege

Urmărește Go4Games.ro pe Google News