Rainbow Six: Siege – Inside Rainbow 5: The SPETZNAZ Unit

Autor: Cosmin Aionita | 02.11.2015
Rainbow Six: Siege - Inside Rainbow 5: The SPETZNAZ Unit

Ubisoft a confirmat că dezvoltarea lui Rainbow Six: Siege a fost încheiată cu succes, jocul fiind trimis către fabrici, pentru a fi multiplicat. Cu această ocazie, a fost încheiată şi seria de materiale video “Inside Rainbow”, prin intermediul căreia au fost prezentante personajele ce vor face parte din sistemul de operatori din Rainbow Six: Siege. Cel de-al cincilea şi ultimul trailer al acestei serii este dedicat serviciului SPETZNAZ din Rusia.

Operatorii din Rainbow Six: Siege sunt specialişti ai serviciilor de forţe speciale din mai multe ţări de pe glob, fiecare cu propriile echipamente şi atribute. În versiunea finală a jocului, se vor regăsi 20 de astfel de operatori, proveniţi din cinci servicii de intervenţie: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia).

Rainbow Six: Siege se va axa pe multiplayer, Ubisoft confirmând că jocul nu va oferi o campanie single player. În schimb, jucătorii se vor putea antrena cu boţi sau în modul Terror Hunt.

Rainbow Six: Siege va fi lansat pe 1 decembrie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One vor rula cu 60 de cadre pe secundă în modul Versus şi doar 30 de cadre pe secundă în modul Terror Hunt. În schimb, versiunea pentru PC va oferi acelaşi framerate – 60fps – în toate modurile de joc disponibile.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News