Rainbow Six: Siege nu va avea campanie single player

Autor: Cosmin Aionita | 28.09.2015
Rainbow Six: Siege nu va avea campanie single player

Deşi iniţial Rainbow Six: Siege ne-a fost descris drept “o experienţă completă” pentru fanii seriei, Ubisoft a decis până la urmă să se concentreze în exclusivitate asupra modurilor de joc multiplayer din viitorul titlu al seriei Rainbow Six.

Într-o declaraţie acordată cu ocazia Eurogamer Expo 2015, Scott Mitchell, director artistic în echipa producătoare a jocului, a afirmat că Rainbow Six: Siege nu va beneficia de o campanie cu poveste dedicată pentru single player. În schimb, veţi putea juca cooperativ împotriva boţilor controlaţi de AI, acumulând astfel experienţă şi deblocând conţinut nou într-o manieră identică cu cea asociată sistemului de progresie din multiplayer. Cu alte cuvinte, single player-ul din Siege va fi doar un modul de antrenament pentru multiplayer.

Rainbow Six Siege

Aşadar, dacă vă puneaţi speranţele în Rainbow Six: Siege pentru o campanie single player captivantă (în stilul mai vechilor Rainbow Six: Vegas 1 şi 2), va trebui să vă reorientaţi. În schimb, va beneficia, pe lângă modurile de joc dedicate confruntărilor 5 vs. 5, de modul de joc Terrorist Hunt împotriva AI-ului, precum şi de posibilitatea de a alege dintre 20 de operatori, specialişti ai serviciilor de forţe de intervenţie din mai multe ţări de pe glob – SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia) – fiecare cu propriile echipamente şi atribute.

Rainbow Six: Siege va fi lansat pe 1 decembrie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Momentan, jocul se află în plină sesiune de testare beta.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News