Rainbow Six: Siege se pregăteşte de un alpha test jucabil (UPDATE 2)

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 25.03.2015
Rainbow Six: Siege se pregăteşte de un alpha test jucabil (UPDATE 2)

Update 2: Ubisoft a confirmat existenţa viitoarei sesiuni de testare closed beta pentru Rainbow Six: Siege. Cei care plasează o precomandă pentru joc ar trebui să primească o cheie cu ajutorul căreia se vor putea alătura acestui beta test. Alternativ, accesând această pagină vă puteţi înscrie în beta test şi fără această cheie, însă veţi fi introduşi într-o listă de aşteptare, doar cei mai norocoşi urmând să fie aleşi pentru a participa la această sesiune de testare.

Rainbow Six Siege


Update: În urma confirmării viitorului alpha test pentru Rainbow Six: Siege, iată că secvenţe de gameplay din acest alpha au fost scăpate pe Internet şi pot fi urmărite în clipul de mai jos.

De asemenea, se pare că, pe lângă acest alpha test, Rainbow Six: Siege va beneficia şi de un closed beta test, la care veţi putea avea acces dacă plasaţi o precomandă pentru acest joc. Sesiunea de beta test ar trebui să se desfăşoare mai târziu în cursul acestui an şi va fi disponibilă pentru toate cele trei platforme: PC, PlayStation 4 şi Xbox One (alpha test-ul este dedicat în exclusivitate PC-ului).

Rainbow Six Siege


Ubisoft a anunţat că Rainbow Six: Siege, următorul episod al clasicei serii de shootere tactice, va beneficia de o sesiune de testare alpha deschisă jucătorilor din America de Nord şi Europa (da, România se află printre ţările acceptate în acest alpha test). Testarea alpha pentru Rainbow Six: Siege se va desfăşura exclusiv pe PC, iar cei care doresc să participe se pot înscrie aici: http://rainbow6.ubi.com.

Atenţie însă, va fi nevoie de un sistem destul de puternic pentru a rula alpha test-ul Rainbow Six: Siege, Ubisoft afirmând însă că aceste cerinţe de sistem vor fi modificate pentru versiunea finală a jocului, aceasta urmând să beneficieze de optimizare suplimentară.

Cerinţe de sistem pentru Rainbow Six: Siege Alpha:

OS: Windows 7 x64, Windows 8 x64, Windows 8.1 x64
CPU: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz sau AMD FX-8120 Eight-Core 2.6 GHz
RAM: 8 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 670 sau AMD Radeon HD 7970 / R9 280X cu 2GB memorie video
HDD: 7-8 GB
• Cont Uplay obligatoriu

În această versiune alpha, jucătorii vor avea acces la o porţiune restrânsă a componentei multiplayer din Rainbow Six: Siege – doar moduri de joc PvP, pe un număr limitat de hărţi. Mai multe detalii despre conţinutul efectiv din acest alpha test, precum şi despre perioada în care acesta va deveni disponibil vor fi anunţate în curând.

Deşi Rainbow Six: Siege se va axa pe multiplayer, Ubisoft a promis că jocul va oferi şi o campanie single player, noul titlu Rainbow Six fiind gândit ca un pachet complet pentru fanii seriei.

Rainbow Six: Siege este aşteptat în cursul lui 2015 pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Ubisoft a promis că toate cele trei versiuni ale jocului vor rula cu un framerate de 60 de cadre pe secundă.

Rainbow Six Siege

Urmărește Go4Games.ro pe Google News