Rainbow Six: Siege – totul despre versiunea alpha!

Autor: Cosmin Aionita | 09.04.2015
Rainbow Six: Siege – totul despre versiunea alpha!

Rainbow Six: Siege se află acum în perioada de testare Closed Alpha, în care, din păcate, nu au acces toţi cei interesaţi de acest joc. Din fericire, cei de la Arekkz Gaming au realizat o serie de materiale video care descriu în detaliu opţiunile de joc puse la dispoziţie de această variantă alpha de Rainbow Six: Siege.

Pentru început, alpha-ul Rainbow Six: Siege beneficiază de un singur mod de joc, în care o echipă trebuie să asalteze obiectivul şi să salveze ostaticii, în timp ce echipa adversă trebuie să se apare, desfăşurat pe două hărţi: House şi Plane. Mai multe detalii în clipul de mai jos.

Un element distinctiv a lui Rainbow Six: Siege este posibilitatea de a distruge anumite elemente din mediul înconjurător pentru a putea avansa, a crea scurtături sau chiar noi posibilităţi tactice de a aborda hărţile. Totuşi, există anumite restricţii ale acestui sistem, descrise cu lux de amănunte în următorul clip.

Nu în ultimul rând, sistemul de operatori anunţat de Ubisoft se regăseşte şi în această versiune alpha a lui Rainbow Six: Siege. Astfel, fiecare dintre cei cinci membri ai unei echipe trebuie să aleagă câte un personaj din cele puse la dispoziţie de joc. Fiecare dintre acestea este unic, cu propriile abilităţi speciale, după cum puteţi vedea în clipul de mai jos.

Rainbow Six: Siege se află momentan în plină sesiune de testare alpha, urmând ca toţi cei care plasează o precomandă să primească acces la beta test-ul ce va avea loc în a doua parte a anului 2015. Rainbow Six: Siege este aşteptat în cursul acestui an, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News