Rainbow Six: Siege – trailer de gameplay interactiv

Autor: Cosmin Aionita | 28.07.2015
Rainbow Six: Siege – trailer de gameplay interactiv

Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Rainbow Six: Siege: de această dată avem de-a face cu o întreagă demonstraţie de gameplay (aceeaşi pe care am putut-o viziona şi în cadrul E3 2015), fiind adăugate însă o serie de porţiuni interactive. Astfel, putem întrerupe gameplay-ul în anumite momente-cheie pentru a afla mai multe detalii despre anumite elemente ale jocului. Click pe imaginea de mai jos pentru a viziona trailer-ul interactiv din Rainbow Six: Siege.

Rainbow Six Siege

Sistemul de operatori din Rainbow Six: Siege are la bază specialişti ai serviciilor de forţe de intervenţie din mai multe ţări de pe glob, fiecare cu propriile echipamente şi atribute. În versiunea finală a jocului, se vor regăsi 20 de astfel de operatori, proveniţi din cinci servicii: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia).

Deşi Rainbow Six: Siege se va axa pe multiplayer, Ubisoft a promis că jocul va oferi şi conţinut single player, noul titlu Rainbow Six fiind gândit ca un pachet complet pentru fanii seriei.

Rainbow Six: Siege va fi lansat pe 13 octombrie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Toţi cei care plasează o precomandă vor primi acces la beta test-ul ce va avea loc în a doua parte a anului 2015.

Rainbow Six Siege

Urmărește Go4Games.ro pe Google News