Rainbow Six: Siege – trailer-ul final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 30.11.2015
Rainbow Six: Siege – trailer-ul final înainte de lansare

Mâine, 1 decembrie 2015, va avea loc lansarea lui Rainbow Six: Siege, unul dintre cele mai aşteptate shootere multiplayer ale anului. Cu această ocazie, Ubisoft a lansat un trailer final pentru Rainbow Six: Siege, apelând la citate din William Shakespeare pentru a ilustra cât mai bine imaginile din joc.

Rainbow Six: Siege are la bază un sistem de operatori, specialişti ai serviciilor de forţe de intervenţie din mai multe ţări de pe glob, fiecare cu propriile echipamente şi atribute. În versiunea finală a jocului, se vor regăsi 20 de astfel de operatori, proveniţi din cinci servicii de intervenţie: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia).

Rainbow Six: Siege se axează pe multiplayer, Ubisoft confirmând că jocul nu va oferi o campanie single player. În schimb, jucătorii se pot antrena cu boţi sau în modul Terror Hunt.

Rainbow Six: Siege va fi lansat pe 1 decembrie 2015, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC le puteţi consulta aici.

Rainbow Six Siege

Urmărește Go4Games.ro pe Google News