Remake-ul XIII a primit data de lansare. Cum arată ediția limitată a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 15.06.2020
Remake-ul XIII a primit data de lansare. Cum arată ediția limitată a jocului

Microids a oferit câteva detalii noi despre remake-ul jocului XIII, a cărui versiune inițială a fost lansată în 2003 de către Ubisoft. Astfel, acest remake modern XIII a primit mai multe update-uri, precum data de lansare a jocului – 10 noiembrie 2020 –, un nou trailer cu secvențe de gameplay, pe care îl puteți urmări în continuare, o selecție nouă de imagini din joc, dar și detalii despre o ediție specială, dedicată colecționarilor.

Astfel, XIII Limited Edition va fi disponibilă în ediții fizice pentru consolele PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch și va include un ambalaj metalic de colecție, trei artwork-uri fizice, alături de pachetul DLC Golden III Weapons, ce va oferi versiuni aurite ale armelor din joc. Puteți admira XIII Limited Edition în imaginea de mai jos.

XIII data de lansare

Bazat pe seria de benzi desenate cu același nume

Remake-ul first person shooter-ului XIII este realizat de studioul PlayMagic, deși jocul inițial a fost realizat și publicat de Ubisoft. Apărut în 2003, acesta era bazat pe primele cinci volume ale benzii desenate cu același nume.

XIII s-a făcut remarcat grație accentului pus pe poveste, dar și datorită aspectului grafic deosebit, fiind unul dintre titlurile ce au pionierat tehnica de redare cel-shading. Pentru remake sunt promise modernizări evidente ale graficii, sunetelor și animațiilor, dar și ale mecanicilor de joc, păstrând însă spiritul titlului original.

XIII spune povestea lui “Thirteen”, un soldat ce și-a pierdut memoria și este acuzat de uciderea președintelui Statelor Unite ale Americii. Trezindu-se rănit și amnezic pe plaja Brighton, înzestrat doar cu o cheie și un tatuaj misterios, XIII trebuie să parcurgă cele 34 de niveluri ale jocului pentru a-și demonstra nevinovăția și a desluși misterul.

Data de lansare a remake-ului XIII este 10 noiembrie 2020, jocul urmând să fie lansat în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC și Mac.

XIII data de lansare

Sursa: AllGamesDelta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News