Resident Evil: Operation Raccoon City va fi lansat pe PC abia în mai

| 27.02.2012
Resident Evil: Operation Raccoon City va fi lansat pe PC abia în mai

Capcom şi-a făcut un obicei din a lansa cu întârziere versiunile de PC ale propriilor jocuri, iar Resident Evil: Operation Raccoon City nu face excepţie de la această regulă. Astfel, deşi versiunile de console sunt aşteptate în martie, cei care doresc să încerce Resident Evil: Operation Raccoon City pe PC vor mai avea de aşteptat, apariţia ediţiei de PC fiind anunţată pentru 18 mai 2012. Confirmarea datei de lansare a versiunii de PC a fost acompaniată şi de un nou trailer al jocului.

Operation Raccoon City abandonează formula survival horror în favoarea unei abordări de tip action, orientată către modul de joc multiplayer cooperativ. Acest titlu Resident Evil nu este dezvoltat de echipa internă a celor de la Capcom, publisher-ul japonez apelând de această dată la studioul Slant Six Games (SOCOM: Confrontation) pentru realizarea acestui joc.

Resident Evil: Operation Raccoon City va debuta în Europa pe 23 martie 2012, în versiunile de Xbox 360 şi PlayStation 3. Varianta de PC va fi lansată pe 18 mai 2012.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News