Serious Sam 4 a fost amânat! Când se lansează shooter-ul celor de la Croteam

Autor: Cosmin Aionita | 11.08.2020
Serious Sam 4 a fost amânat! Când se lansează shooter-ul celor de la Croteam

Cu o lansare confirmată inițial pentru luna august a acestui an, jocul Serious Sam 4 tocmai a fost amânat: Devolver Digital și studioul Croteam au luat decizia de a decala apariția jocului cu câteva săptămâni, Serious Sam 4 fiind acum programat pentru 24 septembrie 2020. În acest sens, a fost lansat și un scurt trailer pentru joc, pe care îl puteti viziona mai jos.

Serious Sam 4 este așteptat în versiuni atât pentru PC (prin intermediul Steam), cât și pentru serviciul de game streaming Google Stadia.

Același Sam, la fel de serios

În ceea ce privește povestea, Serious Sam 4 nu se depărtează prea mult de predecesorii săi: același Mental, alături de hoardele sale de monștri, atacă planeta Pământ, a cărei singură speranță rămân forțele Earth Defence Force, conduse de Sam “Serious” Stone.

Sam va avea la dispoziție arsenalul deja cunoscut de fanii seriei, din care nu vor lipsi arme precum double-barreled shotgun, minigun, lansatorul de rachete sau foarte popularul tun, dar și noutăți, precum auto shotgun.

Toate acestea vor fi necesare împotriva armatelor lui Mental, formate din monștri deja cunoscuți din titlurile anterioare ale seriei, precum Headless Kamikaze, Beheaded Rocketeer, Kleer, Scrapjack, Werebull sau Khnum, precum și din noi veniți, cum ar fi Processed, Belcher sau Zealot. Toți aceștia vor fi implementați prin intermediul noului sistem Legion, ce va permite afișarea simultană pe ecran a mii de inamici (producătorii se laudă că există hărți în Serious Sam 4 cu peste 10000 de inamici).

O astfel de provocare va putea fi abordată și în mod cooperativ, până la patru jucători urmând să aibă posibilitatea de a se aventura împreună, în Serious Sam 4, împotriva forțelor lui Mental. Pe lângă misiunile principale, aceștia vor avea de rezolvat și quest-uri secundare.

După ce a fost amânat, Serious Sam 4 va fi lansat pe 24 septembrie 2020, în versiuni pentru PC (prin intermediul Steam) și pentru serviciul de game streaming Google Stadia.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News