Serious Sam: Siberian Mayhem – un nou joc Serious Sam va fi lansat mai curând decât ne așteptam

Autor: Cosmin Aionita | 11.01.2022
Serious Sam: Siberian Mayhem – un nou joc Serious Sam va fi lansat mai curând decât ne așteptam
Foto: Devolver Digital

Devolver Digital, Croteam și Timelock Studio au dezvăluit Serious Sam: Siberian Mayhem, un nou capitol de sine stătător din aventurile neînfricatului erou Sam “Serious” Stone. De această dată, Sam va călători până în înzăpezita Siberie pentru a-l înfrunta pe generalul Brand și pentru a continua astfel lupta împotriva forțelor malefice ale lui Mental.

Dezvoltat inițial de o echipă amatoare, pasionată de MOD-uri, Siberian Mayhem a fost remarcat de producătorii de la Croteam grație calității sale mult peste medie, fiind transformat într-un produs comercial.

În rest, Serious Sam: Siberian Mayhem poate fi privit drept un soi de expansion pack de sine stătător pentru Serious Sam 4, urmând să ofere cinci niveluri noi, cu noi inamici pe care Sam va fi nevoit să-i doboare, noi vehicule, misiuni secundare, precum și noi arme, pornind de la legendara pușcă de asalt AK și ajungând până la arbaleta experimentală Perun.

Nu mai avem mult de așteptat până când Siberian Mayhem va fi disponibil: jocul va fi lansat, prin intermediul Steam, pe 25 ianuarie 2022. Precomenzile sunt disponibile pentru numai 17,99€ (preț cu 10% mai mic față de cel complet – 19,99€).

Serious Sam Siberian Mayhem
Foto: Devolver Digital / Croteam

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News