Sezonul Ranked 8 din Apex Legends vine cu o serie de actualizări

Autor: Vlad Ionescu | 29.01.2021
Sezonul Ranked 8 din Apex Legends vine cu o serie de actualizări

Clasamentul din Apex Legends primește o serie de actualizări în sezonul următor, cu mai multe oportunități de a câștigat RP, cât și meciuri mai echilibrate și o schimbare de peisaj. Modificările aduse sistemului RP urmăresc să creeze o luptă mai egală, în special în Diamond și în clasamentul superior, oferind jucătorilor mai multe oportunități de a ieși în evidență.

Odată cu introducerea noului sezon pentru Apex Legends, Respawn Entertainment își propune să creeze un „top end” mai bun. Un alt obiectiv al producătorilor este acela de a îmbunătăți calitatea meciurilor, precum și generarea unor meciuri mai echilibrate, chiar dacă asta poate duce la un timp de așteptare mai îndelungat. Noul model va modifica valorile existente pentru a schimba colectarea RP într-un meci, aducând astfel schimbări semnificate în desfășurarea partidelor.

Un nou sistem de clasare în Apex Legends!

Gamerii vor obține puncte pentru până la șase kill-uri și assist-uri în orice meci dat. Noua regulă reprezintă o încurajare pentru jucătorii ce vor să își îmbunătățească rank-ul, oferind de asemenea și mai multe modalități prin care Apex Predators să își depășească adversarii. În plus, noul sezon va implementa și un sistem de asistență mai lung. Punctele obținute pentru assist-uri se vor număra până la 10 secunde după ce au provocat daune unui inamic. Recompensele PR vor începe pentru a 13-a echipă în loc de a 10-a, cum era în sezonul precedent, acordând câteva puncte suplimentare jucătorilor care depășesc primele pierderi. Noul sezon va avea, de asemenea, un sistem de matchmaking mult mai rigid. Jucătorii sub Diamond vor fi alocați mult mai des în propriile rank-uri, meciurile devenind astfel mai echilibrate și interesante.

Odată cu actualizarea hărții King Canyon și debutul lui Olympus, World’s Edge va ieși din rotația hărților ranked pe durata sezonului, urmând să revină în viitor. Prima clasare a jocului are loc, de obicei, în cea mai recentă arenă, iar in acest caz Kings Canyon va fi harta disponibilă. Cea de a doua clasare va trece prin Olympus, lăsând arena Talos în afara competiției.

  • 16,35 % Bronze (17.76 %)
  • 23,86 % Silver (26.23 %)
  • 32,09 % Gold (36.25 %)
  • 23,13 % Platinum (17.75 %)
  • 4,37 % Diamond (1.89 %)
  • 0,20 % Master și Apex Predator (0.12 %)

Apex Legends

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News