Shadow Warrior 2 a fost anunţat

Autor: Cosmin Aionita | 12.06.2015
Shadow Warrior 2 a fost anunţat

Devolver Digital a anunţat că studioul Flying Wild Hog (Hard Reset, Shadow Warrior) lucrează la Shadow Warrior 2, continuarea unuia dintre cele mai reuşite first person shootere de inspiraţie clasică din ultimii ani.

Lo Wang se va întoarce şi de această dată în postura de personaj principal, urmând să-şi folosească din nou armele de foc şi nelipsita katana în lupta împotriva demonilor. Mai mult, de această dată va fi implementat şi un mod de joc multiplayer cooperativ, unde până la patru prieteni vor putea să împartă gloanţe şi shurikens în rândurile monştrilor.

De asemenea, producătorii de la Flying Wild Hog promit că Shadow Warrior 2 va beneficia şi de niveluri generate procedural, numai bune de abordat alături de prieteni. Bineînţeles, din Shadow Warrior 2 nu va lipsi umorul caracteristic seriei şi glumele nesărate ale personajului principal Lo Wang.

Shadow Warrior 2 se află în producţie pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One, primele secvenţe de gameplay urmând a fi prezentate cu ocazia E3 2015. Până atunci, va trebui să vă mulţumiţi cu trailer-ul de mai sus, precum şi imaginile ataşate.

Shadow Warrior

Shadow WarriorShadow Warrior

Shadow WarriorShadow Warrior

Shadow Warrior

Urmărește Go4Games.ro pe Google News