Shadow Warrior 2 – peste 12 minute de gameplay nou

Autor: Cosmin Aionita | 13.09.2016
Shadow Warrior 2 - peste 12 minute de gameplay nou

Devolver Digital şi studioul Flying Wild Hog au oferit un nou clip de gameplay, acesta însumând peste 12 minute din Shadow Warrior 2. Printre altele, în secvenţele de mai jos puteţi admira în acţiune şi arma Chainsaw Katana, ce va fi oferită celor care plasează o precomandă pentru acest joc.

Lo Wang se va întoarce în postura de personaj principal în Shadow Warrior 2, urmând să-şi folosească din nou armele de foc şi nelipsita katana în lupta împotriva demonilor. Mai mult, Shadow Warrior 2 va beneficia şi de multiplayer cooperativ, până la patru prieteni având posibilitatea să-şi unească forţele pentru a duce campania la bun sfârşit.

Producătorii promit că Shadow Warrior 2 va beneficia de niveluri şi misiuni generate aleatoriu, precum şi de umorul caracteristic seriei şi glumele nesărate ale lui Lo Wang.

Shadow Warrior 2 va fi lansat pe 13 octombrie 2016 pentru PC (Steam şi GOG), în timp ce ediţiile pentru console îşi vor face apariţia în 2017. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC pe puteţi găsi aici.

Shadow Warrior 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News