Shadow Warrior 3 a fost amânat până în 2022. Explicația oficială a producătorilor

Autor: Cosmin Aionita | 27.10.2021
Shadow Warrior 3 a fost amânat până în 2022. Explicația oficială a producătorilor
Foto: Devolver Digital

Prin intermediul unei postări pe Twitter, publisher-ul Devolver Digital a anunțat ca Shadow Warrior 3 nu va mai fi lansat anul acesta, așa cum era planificat inițial. Conform explicațiilor, echipa producătoare de la studioul Flying Wild Hog are nevoie de timp suplimentar pentru dezvoltare și finisare, lansarea jocului Shadow Warrior 3 fiind reprogramată pentru începutul anului 2022. Pentru a îndulci un pic amarul fanilor, a fost lansat și un nou trailer, disponibil un pic mai jos.

Lo Wang la puterea a treia

Shadow Warrior 3 îl va găsi pe neobositul Lo Wang, eroul seriei, într-o nouă misiune: împreună cu fostul său inamic de moarte Orochi Zilla, acum devenit aliat, încearcă să captureze un dragon străvechi, eliberat din închisoarea sa secular. Pe lângă obișnuitul arsenal de arme de foc și arme albe, de această dată Lo Wang va mai avea la dispoziție o serie de artefacte magice, precum masca unui zeu mort sau oul unui dragon.

Luptele furibunde din titlurile precedente vor fi completate, în Shadow Warrior 3, de ceea ce producătorii numesc “free-running movement”, Lo Wang urmând să aibă posibilitatea de a se deplasa mult mai fluent prin mediul înconjurător, fugind pe pereți, având capacitatea de a executa sărituri duble, dar și opțiunea de a folosi grappling hook-ul pentru a ajunge în locuri aparent inaccesibile.

Nu va lipsi nici umorul caracteristic seriei, dialogurile savuroase dintre Lo Wang și Orochi Zilla urmând să întrețină atmosfera din Shadow Warrior 3.

Lansarea lui Shadow Warrior 3 a fost amânată pentru prima parte a anului 2022, jocul urmând să-și facă apariția în versiuni pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa: Devolver Digital Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News