Shadow Warrior, gratis prin intermediul Steam

| 30.05.2013
Shadow Warrior, gratis prin intermediul Steam

Pentru a celebra dezvăluirea noului remake pentru Shadow Warrior, Devolver Digital şi 3D Realms oferă complet gratuit versiunea clasică a jocului. Astfel, pentru a putea descărca Shadow Warrior Classic, urmaţi acest link – store.steampowered.com/app/238070 – şi faceţi click pe butonul “Play Game” (veţi avea nevoie de un cont valid pentru Steam).

Shadow Warrior spune povestea lui Lo Wang, un fost bodyguard care se răzvrăteşte împotriva corporaţiei Zilla Enterprises şi a conducătorului acesteia, Master Zilla. Jocul a fost dezvoltat de 3D Realms, fiind lansat în 1997, după Duke Nukem 3D (cele două titluri foloseau acelaşi motor grafic – Build Engine). La vremea sa, Shadow Warrior a dus o serie întreagă de inovaţii: folosirea voxelilor în loc de sprite-uri, posibilitatea de a urca pe scări verticale sau oportunitatea de a conduce diferite vehicule, unele dintre aceastea fiind echipate şi cu arme.

Shadow Warrior

Remake-ul Shadow Warrior se află în producţie la studioul polonez Flying Wild Hog (Hard Reset) şi urmează să fie lansat pe PC şi consolele de generaţie următoare.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News