Shadow Warrior, gratuit prin intermediul Humble Store

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2017
Shadow Warrior, gratuit prin intermediul Humble Store

După pachetul ce oferă jocurile celor de la Telltale Games la un preţ special, cei de la Humble Bundle revin cu o nouă ofertă de nerefuzat. Astfel, de pe Humble Store, puteţi obţine un cod de activare gratuit (pentru Steam) al jocului Shadow Warrior: Special Edition, al celor de la studioul Flying Wild Hog (Hard Reset, Shadow Warrior 2).

Shadow Warrior este o reimaginare totală a clasicului first person shooter lansat de 3D Realms în 1997, elementele definitorii fiind însă păstrate, precum personajul principal Lo Wang, umorul negru şi sângeroasa combinaţie dintre shooting-ul first person şi utilizarea katanei.

Versiunea Special Edition de Shadow Warrior oferită prin intermediul acestei promoţii include acces şi la o serie de bonusuri digitale, cum ar fi ciocanul din Serious Sam 3 şi katana din Hotline Miami disponibile ca arme în joc, un artbook digital şi coloana sonoră oficială a jocului.

Grăbiţi-vă însă: Shadow Warrior: Special Edition nu va mai fi disponibil în mod gratuit pe Humbe Store decât pentru încă o zi!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News