Sniper: Ghost Warrior 3 a fost amânat!

Autor: Cosmin Aionita | 17.10.2016
Sniper: Ghost Warrior 3 a fost amânat!

City Interactive Games ne-a informat în această dimineaţă despre amânarea lansării jocului Sniper: Ghost Warrior 3, aşteptat iniţial la începutul anului viitor. Astfel, după ce au luat în considerare feedback-ul primit din partea presei de specialitate, a streamerilor şi a fanilor, cei de la CI Games au decis să aloce câteva luni suplimentare pentru finisarea şi optimizarea jocului, lansarea lui Sniper: Ghost Warrior 3 fiind reprogramată pentru data de 4 aprilie 2017.

Sniper: Ghost Warrior 3 va face pasul către un mediu de joc open world, acomponiat de o structură ceva mai aparte a misiunilor, fie ele principale sau secundare, acestea urmand sa poata fi abordate în trei maniere diferite: sniper, ghost sau warrior. Este interesantă, de asemenea, abordarea narativă a celor de la CI Games, care, pentru acest titlu, nu se feresc să se inspire din situaţia actuală a conflictului mocnit dintre forţele NATO şi Rusia.

Sniper: Ghost Warrior 3 urmează să fie lansat pe 4 aprilie 2017, jocul fiind dezvoltat pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News