Sniper: Ghost Warrior 3 a fost finalizat: iată Challenge Mode

Autor: Cosmin Aionita | 27.03.2017
Sniper: Ghost Warrior 3 a fost finalizat: iată Challenge Mode

City Interactive Games a anunţat că procesul de dezvoltare a jocului Sniper: Ghost Warrior 3 s-a încheiat cu succes, discurile pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC fiind trimise către fabrici pentru multiplicare. Cu această ocazie, a fost dezvăluit un nou clip de gameplay extins din Sniper: Ghost Warrior 3, în cadrul căruia este prezentat Challenge Mode, un mod de joc mai dificil, din care vor lipsi unele opţiuni ajutătoare din jocul normal.

Sniper: Ghost Warrior 3 face pasul către un mediu de joc open world, acompaniat de o structură ceva mai aparte a misiunilor, fie ele principale sau secundare, acestea urmând să poată fi abordate în trei maniere diferite: sniper, ghost sau warrior.

Jucătorii vor intra în pielea puşcaşului marin american Jonathan North, aflat în misiune in partea de nord a Georgiei, aproape de graniţa cu Rusia, povestea fiind inspirată din situaţia actuală a conflictului mocnit dintre forţele NATO şi Rusia.

Sniper: Ghost Warrior 3 va fi lansat pe 25 aprilie 2017, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

Sniper Ghost Warrior 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News