Sniper: Ghost Warrior 3 – gameplay trailer: Sniper Tactics

Autor: Cosmin Aionita | 30.01.2017
Sniper: Ghost Warrior 3 - gameplay trailer: Sniper Tactics

Cei de la City Interactive Games au lansat un nou clip de gameplay din Sniper: Ghost Warrior 3, segmentul fiind conceput drept introducere video pentru câteva dintre mecanicile ce vor sta la baza eliminării ţintelor cu ajutorul puştii cu lunetă: poziţionarea, reglarea corectă a lunetei, folosirea tipului de muniţie adecvat sau a dronei pentru a obţine informaţii suplimentare.

Sniper: Ghost Warrior 3 face pasul către un mediu de joc open world, acompaniat de o structură ceva mai aparte a misiunilor, fie ele principale sau secundare, acestea urmând să poată fi abordate în trei maniere diferite: sniper, ghost sau warrior.

Jucătorii vor intra în pielea puşcaşului marin american Jonathan North, aflat în misiune in partea de nord a Georgiei, aproape de graniţa cu Rusia, povestea fiind inspirată din situaţia actuală a conflictului mocnit dintre forţele NATO şi Rusia.

Sniper: Ghost Warrior 3 urmează să fie lansat pe 4 aprilie 2017, jocul fiind dezvoltat pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

Sniper Ghost Warrior 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News