Sniper: Ghost Warrior 3 – peste 20 de minute de gameplay comentat

Autor: Cosmin Aionita | 23.07.2015
Sniper: Ghost Warrior 3 – peste 20 de minute de gameplay comentat

City Interactive Games a dezvăluit demo-ul de gameplay din Sniper: Ghost Warrior 3, demonstraţie prezentată până acum doar în spatele uşilor închise la E3 2015. Astfel, avem parte de aproape 25 de minute de gameplay ce demonstrează câteva dintre noutăţile pe care acest al treilea joc al seriei le va aduce.

În primul rând, Sniper: Ghost Warrior 3 face pasul către un mediu de joc open world, acomponiat de o structură ceva mai aparte a misiunilor, fie ele principale, fie secundare. De asemenea, este interesantă abordarea narativă a celor de la CI Games, care, pentru acest titlu, nu se feresc să se inspire din situaţia actuală a conflictului mocnit dintre forţele NATO şi Rusia.

Secvenţele de gameplay de mai sus dezvăluie de asemenea şi modul în care se preiau misiunile în Ghost Warrior 3, dar şi soluţiile pe care jucătorul le va avea pentru navigarea cât mai eficientă a mediului de joc şi descoperirea celor mai convenabile poziţii de sniping. Nici din punct de vedere grafic noul titlu Sniper nu stă deloc rău, după cum lesne se poate observa din demonstraţia de gameplay de mai sus.

Sniper: Ghost Warrior 3 urmează să fie lansat în prima jumătate a anului 2016, jocul fiind dezvoltat pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Sniper Ghost Warrior 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News